Eline Baert

Over het atelier

COLLECTIEF NIEUW GENT
Een amorfe groep kunstenaars, makers, denkers, geëngageerden,... die tijdelijke residentie vinden in de sociale woontorens daterende uit de jaren 70. De huidige torens: Saturnus, Mercurius, Jupiter, Orion, Aurora en Milenka worden systematisch vervangen voor nieuwe, moderne sociale woningen.


Fortune teller/ Ik heb architectuur en stedenbouw gestudeerd, bij elke ontwerp opdracht maak ik een ludieke collage. De fortune teller zoekt naar een toekomstige invulling voor een voormalige stortplaats met gas globe in Köln Duitsland.

Kinderboek "Ik ben hier ik ben weg"/ Momenteel illustreer en schrijf ik een kinderboek. Het is een boekje over loslaten, vergankelijkheid en rouw.

Golfplaat toren/ Collage tiny wonen in golfplaat toren boven de bomen; Gent Brugge

Kortrijksesteenweg Caravan concepttekening/ Concepttekening, later is caravan uitgewerkt in maquette op schaal 1/1. De caravan was een Folie op de stedenbouw en architectuur in en rond steenwegen in België.

Rouwen/ is als op een bankje zitten op een eiland en iedereen trekt aan je. Hoe lang mag je rouwen? Laat me zitten op mijn bankje, veilig op mijn eiland. Kom er gerust in stilte bij en laat de touwen los.

Ontdek de gebruikte technieken

Bezoek dit atelier

Het atelier is rolstoeltoegankelijk.
Zet dit atelier op jouw lijst
Op jouw lijst
Click on this icon to add this studio to your list