Frie Hardeman

Individueel atelier
vele uren slijten op een gevulde zolder

Over het atelier

Onder het dak, op zolder, huist m'n werkatelier waar er wordt geschilderd, gelijmd, geknipt en genaaid, papier verwerkt ... met uitkijk op de weidse en wijdse omgeving van het licht-glooiende west- en frans-vlaamse heuvelland.
Even grasduinen in onze site: http://www.jefhoornaert-friehardeman.123website.be die er al m'n schilderijen toont. Mocht je persé toch een of ander "in het echt" willen zien, laat het ons weten per email - frie.hardeman@telenet.be of telefoon (057/446721) - je bent altijd welkom.
We verzorgen ook de "vitrine 22" in de Menenstraat te Ieper - tussen de Grote Markt en de Menenpoort - waar enkele van m'n schilderijen staan opgesteld, samen met fotografisch werk van m'n man Jef Hoornaert. Om de 3-4 maand wordt deze vitrine "ververst" met nieuw werk. Veel kijkgenoegen.
2022 is voor ons het jaar waar we al onze werken (schilder- en fotografisch werk) aan kleine prijzen verkopen voor "Kom op tegen kanker" en het "Kinderkankerfonds UZ Gent".


Over de kunstenaar

schilderen met gemengde technieken (verf, zand, metaal, textiel, plantenresten ...) vooral rond de thema's eenzaamheid, opgewarmde aarde, detailkijken - zowel figuratief als abstract - op paneel en op canvas - ook papieren schalen op basis van natuurlijke plantenmaterialen

Ontdek de gebruikte technieken

Zet dit atelier op jouw lijst
Op jouw lijst
Click on this icon to add this studio to your list