Kaya Jakovits

Individueel atelier
De Wilde Tijm - Veelzijdig Eco Art Atelier - Te Zingem - Kaya Jakovits

Over het atelier

De Wilde Tijm in een veelzijdig Eco Art Atelier met 2,5 hectare natuurtuin aangrenzend aan de prachtige uitgestrekte oevers van de Zingemse Schelde meersen.
Haar uniek rustgevend karakter met prachtig uitzicht is het creatieve thuishaven voor de kunstenares Kaya Jakovits. Samen met haar deugdzame vertragende werken vangt ze als geen ander de stilte en de rust van het landschap in haar eigentijdse poëtische Eco- Art. Je vindt bij haar onder andere creaties zoals Eco printing, plantaardig verven, natuurfotografie, keramiek, illustraties, bronzen tuinbeelden en nog zo veel meer.
Zeker een bezoekje waard! Kom langs en laat je verrassen!


Over de kunstenaar

De natuur en het prachtige Schelde Meersen landschap is mijn onuitputtelijke inspiratiebron. Zo ontstaan op ieder uniek ritme van elk seizoenen unieke creaties vol magie en verwondering. Alle werken ademen een zekere rust uit en genieten van een deugdzaam ecologisch karakter en zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen.
Hierbij speel ik graag met het verhankelijke aspect in poëtisch dialoog met de weerspiegelingen en reflecties van de lucht en water dat zijn weg baant doorheen mijn ziel en het landschap. In mijn atelier vind je onder andere vachtvilten, Eco- printing, fotografie, illustratie, muziek, instalaties, bronzen beelden, keramiek en nog zo veel meer! Alvast van harte welkom op deze bijzondere open atelierdagen!

Het atelier is rolstoeltoegankelijk.
Zet dit atelier op jouw lijst
Op jouw lijst
Click on this icon to add this studio to your list