Ludo Versteijlen

Maakt deel uit van Kunstkring Lazernij vzw

Over het atelier

In de schaduw van de Lazeruskapel op de site Lazernij ligt ons atelier in een klein leprozenhuisje.
Verscheidene kunstdisciplines vinden onderdak op de benedenverdieping. De zolder is ingericht voor het beoefenen van de kunst van het schrijven.
Onze kunstenaars zijn hier aanwezig om hun kennis te delen over aquarel, tekenen/mixed media, zijdeschilderen, grafiek, olieverf/acryl en kalligrafie.


Atelier kalligrafie beginners: begeleider Ludo Versteijlen
Hou je van mooie letters? Wil je meer weten over onze werking?
Zin in een creatieve cursus? Of heb je al kalligrafie kriebels?
Wel dan is nu het moment aangebroken om tot actie over te gaan. Schrijven kunnen we allemaal! We hebben op school geleerd dat keurig te doen…maar wat blijft daar nog van over?
Met wat inspanning kunnen we de kunst van de kalligrafie, of het schoonschrijven, onder de knie krijgen. In de beginnerscursus starten we met de basisprincipes, in een reeks van 6 lessen . In deze lessen maken we kennis met de belangrijkste materialen: pen, inkt en papier! Veel materiaal is er echt niet nodig.
Klinkt dit alles zeer optimistisch en aantrekkelijk, dan is het misschien het proberen waard. Kalligrafie kan door iedereen geleerd worden!! Of duidelijker gesteld: door iedereen, jong en oud, die zin heeft in liefde voor het schrijven, en die geduld en volharding niet zien als hindernissen.

Ontdek de gebruikte technieken

Zet dit atelier op jouw lijst
Op jouw lijst
Click on this icon to add this studio to your list