Cas-co Vaartstraat

Over het atelier

Cas-co biedt ruimte aan beeldend kunstenaars, ontwerpers, theatermakers en performers in Leuven. Dit doet Cas-co door betaalbare en kwaliteitsvolle ateliers te ontwikkelen, duurzame ondersteuning op maat van de kunstenaars te bieden, actief project- en presentatiekansen te creëren en een relevant netwerk te ontsluiten.

Cas-co Vaartstraat bestaat uit veertien studio’s voor vaste residenten, drie ateliers voor tijdelijke projectresidenties, gedeelde werkplaatsen, gemeenschappelijke faciliteiten en een artist-run presentatieplatform.

U bent van harte welkom voor een feestelijke opening van het weekend van Atelier in Beeld op vrijdag vanaf 20u00 tot en met 24u00. Er zijn de hele avond performances, presentaties en pizza. De entree is gratis, maar voor drank en eten wordt een eenmalige bijdrage gevraagd.

Op zaterdag kan je de solo presentaties van Lisa Ijeoma, Maika Garnica en Camiel Corneille bezoeken. In Off the, Grid kan je de groepstentoonstelling 'My Goals Are Bigger Than Yours bekijken. Om 14u30 houdt Lisa Ijeoma een artist talk bij haar presentatie, om 16u00 gaat de documentaire 'The Swimming Pool' van Carmen Dusmet Carrasco in première (als onderdeel van 'My Goals Are Bigger Than Yours').

Op zondag kan je alle ateliers bezoeken en in gesprek gaan.

Atelier van Jan Duerinck

Bezoek het atelier op

  • Zondag 15 mei: 10u - 18u

Contact

Organisatie:
Cas-co

Op deze locatie